DA STEFANIA

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1301 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Da Stefania. Meer weten? Ontdek meer

21 jul 2024 om 8:02 Lekkere pasta’s en pizza’s. Super service, we hadden twee bestellingen op zelfde tijd na een telefoontje hebben ze er een bestelling van gemaakt. Vriendelijke personeel, goede service en goed eten. Prijs kwaliteit verhouding is top
17 jul 2024 om 20:09 Heerlijke pizza supper kwaliteit en lekker warm
13 jul 2024 om 19:47 Heerlijk pizza gegeten
13 jul 2024 om 11:32 Spagetti met veel te weinig vulling en dat voor die prijs.kleffe prak.
12 jul 2024 om 20:43 Staat geen 2,5 uur helaas bij bezorgtijd maar dat is hoelang je moet wachten
12 jul 2024 om 20:28 Gezien het slechte weer was bezorgen binnen 50 min dikke prima. En zoals altijd errug lekker
12 jul 2024 om 19:52 Het was heerlijk!
6 jul 2024 om 20:29 Helaas waren de pizza’s koud en niet gesneden zoals gevraagd. Niet dezelfde kwaliteit helaas als wanneer je in het restaurant gaat eten
5 jul 2024 om 21:40 Pasta zalm was heerlijk!
29 jun 2024 om 22:43 Klopt het dat jullie de spaghetti bolognese hebben veranderd? Ik bestelde altijd bij jullie omdat hij zo lekker was maar wat ik vandaag had was voor mijn gevoel andere pasta en andere saus en veel minder lekker. Als dit blijft bestel ik niet meer
28 jun 2024 om 20:57 Pizza del Mare Zalm moest ik met een vergrootglas zoeken,
26 jun 2024 om 22:05 Het smaakte weer goed en heel vlug bezorgd