DA STEFANIA

DA STEFANIA Heerlijke Italiaanse gerechten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 909 beoordelingen
16 jun 2021 om 20:00 Zeer lekker gegeten, op tijd en warm bezorgt
9 jun 2021 om 23:01 Op een warme woensdagavond besteld. Kreeg mail dat het 55 minuten zou duren, maar de pizza’s werden al met 20 minuten bezorgd. Zeer tevreden en de pizza waren superlekker!
9 jun 2021 om 22:11 Echte strijders, jehhtog!
8 jun 2021 om 21:08 Wederom 50min te laat! Pizza wat slap door vervoer in dichte iso box
7 jun 2021 om 9:54 We moesten 2 uur op ons eten wachten!!!! Pizza’s lekker alleen niet meer warm
6 jun 2021 om 20:43 Bestelling zou biet binnen gekomen zijn maar ze wisten wel wat we besteld hadden. 2,5 uur op ons eten gewacht. Bezorger was wel erg vriendelijk en eten was ook lekker.
6 jun 2021 om 20:12 Na een 1.5 uur even gebeld of ze het kunnen vinden. kreeg te horen dat ze het heel druk hebben. en duurde nog 15 tot 20 mintuten. wacht nu al 2.5 uur en hebben nog geen eten. maar ik mag al wel beoordelen . Had beter eerst beoordelingen kunnen lezen
6 jun 2021 om 16:20 Bezorging was later dan gepland. De pizza's waren overheerlijk!!
5 jun 2021 om 21:14 Na 2 uur en 15 minuten nog steeds geen bestelling ontvangen. Zelf al een keer gebeld tussendoor.. en heel nonchalant gedrag. Laatste keer dat ik hier bestel!
5 jun 2021 om 20:21 Echt vreselijk, ik wacht nu al 2 uur lang en heb nog steeds geen pizza!!! Gebeld na 1,5 uur en kreeg een arrogante toon erop dat ze er niks aan konden doen? Like ik bestel 1 pizza? Bestel hier nooit weer en raad het ten zeerste af!
5 jun 2021 om 19:04 Vanwege drukte duurde het langer dan het gemiddelde van 40 min. Pizza was erg lekker en de broodjes nog warm.
5 jun 2021 om 11:59 Heerlijke pizza's en snelle bezorging. Ik bestel al jaren pizza's bij Da Stefania en het eten is elke keer weer top!